設為首頁收藏本站

winning11

三川指壓新金田指壓春秋指壓金帝苑指壓
金悅來指壓金多港指壓鳳城指壓金來閣指壓
太子指壓新浪漫指壓怡春苑指壓 
查看: 10523|回復: 34

[ivan125報告]【金多港】22號仔...由頭 lim 到落袋袋(有圖)

關閉 [複製鏈接]

升級  25.71%

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金多港 22號(winning11圖片 嚴禁轉載)

[ivan125報告]【金多港】22號仔...由頭 lim 到落袋袋(有圖)
http://site.winning11.com/forum/dz/thread-584977-1-12.html
註:22號 通常番 12:00-23:00

有圖有真相

剛剛落街,腳仔仲有啲軟,閒話免提,轉入主題。
第一次去金多港,一入到去X姐問,有冇相熟,噏了111,29都不在,就說你介紹,職員態度有禮,比個 like佢,入到房簡陋左啲但尚算衛生,企理,唔洗一分鐘,第一個入泥叫87號様ok但包住對燈睇唔淸楚,於是彈走,下一個22睇著衫有D,除剩得番C,樣一般30+幾吧,一開場洗白白,冼完又同你吹下笛,我又玩下佢隻鴨仔,不久上床再吹奏一曲,魔笛追魂,不單只吹,還用一條一分鐘6千轉速度的舌由頭 lim 到落袋袋,舒服死,一會叫他戴袋,不然所有子孫都跑進他的嘴裡,不知不覺,男上女下,女下男上玩到差不多打洋還未出,佢話如果每個客都好似你咁耐,做2個要番屋企休息,於是我話可不可以在浴室口爆,他又冇炸型,果然在金多港稱佢做千依百順,直得比個 like 佢,結果就係冲涼處ko左。總括來說如果冇時間,北上又嚴打去唔到,又想經濟實惠,金多港都係一間不錯的快餐店。第一次交稿望各位淫兄包含

升級  6.1%

Thank you report .

升級  29.65%

多謝C兄report^^

升級  31.43%

fair report Thanxxx Ching

升級  31.76%

C hing, 唔知#22有冇後花園呢?
jzx100 發表於 2012-7-27 15:27
C hing, 唔知#22有冇後花園呢?

收咗料啦,孖易係3味服務嘅!

升級  51.43%

多謝ching報告!

升級  39.53%

thx ah

升級  33.29%

Thanks brother report #22 is really good service i try it before half a year ~~

升級  38.12%

thx for sharing.